6 Nis 2014

Haber: Nisan 2014'te Çıkacak Kitaplar

2014 yılının Nisan ayında çıkacak kitaplara bir göz atalım. Yakından tanıdığımız bir çok yazarın bu ay raflarda yeni kitapları olacak. Yurt dışından başlayalım.
 
Kiersten White'tan yeni bir kitap. Bu sefer yaş grubunu biraz düşürmüş. 12-14 yaş için bir kitap yazmış. Çizimlerini Jim Di Bartolo'nun yaptığı fantastik bir kitap. Jennifer L. Armentrout her ay kitap çıkarıyor sanki. Don't Look Back nisan ayında raflarda yerini alıyor.


Artemis Yayınları'ndan çıkan Duman ve Kemiğin Kızı serisinin üçüncü kitabı muhteşem kapakla yurtdışında raflarda olacak. DEX'ten Yemin kitabının yazarı Kimberly Derting yeni bir seriye başlıyor.Serinin ilk kitabı da The Taking.
Sea of Shadows dikkat çekici bir kapakla raflarda olacak. DEX'in Mistik Şehir kitabının devam kitabı Toxic Heart yurtdışında çıkıyor.

Türkiye'de çıkacak haberini okuduğumuz The Sweet Üçlemesi, Sweet Rockening ile son buluyor. House of Ivy & Sorrow ise Harper Teen etiketi ile boy gösterecek.

Ülkemize gelirsek ilgi çekici kitaplarla karşılaşıyoruz.

Adak, Nisan ayı için listeme eklediğim ilk kitap. Konusu ile beni meraklandıran bir kitap oldu. Deniz Erbulak kaleminden fantastik bir eser. İlk kitabı Asi Melekler olan Angelopolis serisini ikinci kitabı olarak raflarda olacak. 
Frigid, Kış Güneşi adıyla DEXplus'tan okuyacağız. İthaki Yayınları'ndan çıkan Üvey Kız Kardeşlerin Komplosu'nun devam kitabı Denizkızının Deliliği olarak raflarda olacak.

Agatha Christie, Altın Kitaplar tarafından yeni bir kitabıyla tekrar Türk okuyucularını selamlıyor. Parodi Yayınların'dan çıkan Nefes serisinin ikinci kitabı Barcly Beathing raflarda olacak. Ayrıca ilk kitap Tut Elimi yeni kapakla karşımıza çıkacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder