5 Nis 2013

Yorum Kervanı: Gölge ve Kemik - Leigh Bardugo

Çoğu kişinin büyük bir zevk ile okuduğu kitabı, tanımayanlar veya okumaktan çekinenlerin neden okumaları gerektiğini blogger ve okuyucuların yorumlarından anlayabilirler. İşte kitabı okuyanların kitap hakkındaki yorumları:

Karanlığın içinden doğmuş harika bir kitap. Sayfaları çevirirken olaylar üzerinizde şok etkisi yaratacak.
-Sihirli Kitap 


Maceranın, aşkın, savaşın ve daha fazlasının asla durmadığı bu yeni ve farklı dünyaya bayılacaksınız. Okurken tahminler yapacak, yazarımızın sizi keskin virajlarla şaşırtmasını okuyacak ve her yıktığınız tahmine yılmadan yenisini eklemekten kendinizi alamayacaksınız!
"Bazı hikayeler, sadece neden fantastik kitapları okuduğumuzu değil, neden kitap okuduğumuzu hatırlatır bize. Belki yoktan var edilmiş şeyler sunmaz bize, ama güzel bir hikaye bu noktayı göz ardı etmemizi sağlar. İşte Gölge ve Kemik böyle bir hikaye"
"Bardugo, yarattığı fantastik dünyayı emek emek işlemiş kitabın satır aralarına. Hızlıca okuyabileceğiniz, sonunda devamını merak edeceğiniz, güzelce bir kitap."
''Yepyeni bir dünya hayal edin. İçine biraz fantastik biraz mitoloji serpin. Biraz yetenek biraz sihir. İşte orası Ravka! Bir yanda cesaretli Alina diğer yanda gizemli bir efendi karanlıkta. Leigh Bardugo'dan Hayranı olacağınız yeni bir seri... 
'Bazen yeteneklerimizin aslında ne kadarını keşfede bildiğimize kafa yoruyorum...' ''

"Karanlıklar diyarının gizemini ve değişik fantastik kitap okumak isteyenler bu kitabı kaçırmayın! Kendine has anlatımı ve konu seçimiyle kitabı elinizden bırakmayıp, okuduktan sonra aklınızdan çıkaramayacaksınız...!"
"Uzun zamandır okuduğum en iyi fantastik roman, epik fantastik sevenler, romantizmle harmanlanmış bu muhteşem kitaba bayılacak."
''Yetim bir kız olan Alina'nın, dünyayı kurtaran insana dönüşmesini görün. Merak etmeyin, Cüneyt Arkın'ı aratmıyor!''

Eğer sende kitabı okuduysan kitap hakkındaki görüşlerini yorum olarak yaz. Sende Yorum Kervanı'na katıl.

Lütfen blogunuzdaki yorumları eklemek yerine bu etkinliğe özel yorumlar yazınız. 

1 yorum:

  1. Sabah dörde beşe kadar uykusuz kalmama sebep olan kitap işte bu.Hem kitabı merak edip okumak istiyorsunuz hem de o fantastik dünyadan kopmamak için gıdım gıdım okuyorsunuz.

    YanıtlaSil