3 Kas 2012

Çıkıyor: Tanrıçanın Savaşı(Tanrıçanın Testi 2) - Aimee Carter

Ephesus Yayınları ile tanıştığımız serinin ikinci kitabı, kasımda raflardaki yerini alıyor. Kitap yurt dışında Mart 2012'de çıktı.Güncel bir kitap olan Tanrıçaların Savaşı, bize orjinal kapağı ile sunulacak.
Kitabın Tam Kapağı
İlk kitaba göre daha iyi bir ortalamaya sahip olan kitap GoodReads üzerinden 5.592 kişinin 5 üzerinden değerlendirmesi sonucu 4.10 ile yüksek bir ortalama sahip. Ayrıca kitabı değerlendirenlerin %94'ü kitaba +3 puan vermiş durumda.

Arka kapak yazısından anlayacağımız gibi işler karışacak ve heyecan artacak.

Arka Kapak:

Kate Winters ölümsüzlüğü hak etti.
Ama hayatını Ölüler Diyarı'nda, Henry ile birlikte
geçirmek istiyorsa bunun uğruna savaşması gerekecek.
Fakat Başarısız olursa...

Bütün olanlar içerisinde, ölümsüzlüğü kazanmak en kalayı olmuştu. Kate, artık Ölüler Diyarı Kraliçesi olarak taç giymek üzere olmasına rağmen, kendisini her zamankinden çok daha yalnız hissetmektedir. Ölüler Diyarı'nın hükümdarı olan Henry'ye duyduğu sevgi günden güne büyürken, Henry ona karşı gittikçe mesafeli ve gizemli davranmaya başlamıştır. Kate'in taç giyme töreninin tam ortasında, evrende kendisini öldürebilecek kadar güçlü olan tek varlık tarafından alıkonur: Titanların Kralı, Kronos.

Diğer tanrılar her birinin sonunu getirebicek olan savaşa hazırlanırken Henry'nin  Tartarus'dan kurtuluşu yalnızca Kate'nin elindedir. Ama ölüler Diyarı'nın sonsuz mağaraları içinde yolunu bulabilmesi içim, geleceğini tehdit eden tek kişiden yardım talep etmelidir. Henry'nin ilk karısı, Persephone.


Kitabın Çıkış Tarihi: 9.11.2012 olarak duyruldu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder