25 Oca 2016

Optik'in Kitap Blogu 2016 İçin Hazır

Merhaba, uzun bir süre sonra merhaba.

Optik'in Kitap Blogu 2015 yılında neredeyse hiç aktif olamadı. Bunun sebebi hayatımda bazı değişikliklerin olması ve bundan kaynaklı adaptasyon sağlarken blogu oldukça boşladım. Ama bu yılın bu şekilde gerçekleşmemesini istiyorum. Bu yazıyı yazıyorum ki aramızda bir sözleşme hükmünde olsun.

Aslına çok boş durmadım, evet bloga yazı yazamasam da bir dergide yazıyorum. Kitap pek okuyamasam da artık fazlası ile yazıyorum. Belki bir gün yazdıklarımı sizlerle paylaşma cesaretinde bulunabilirim.

Yeni yıl değişiklerine gelirsek; ilk göze çarpan şey ve gerçekleşmiş olan şey blogun görüntüsü oldu. Umarım sizlerde benim gibi beğenmişsinizdir. Çünkü ben çok sevdim. Sadelik artık daha çok hoşuma gidiyor. Yapmak istediklerim var bundan sonra, artık Optik'in Kitap Blogu'nda daha fazla edebiyat okuyacaksınız. Çünkü benim okuma kültürüm daha farklı türlere kaydı. 

Çok fazla kitabım birikti. Bir okuma sırası yapmalı ve okuma disiplinimi sağlamam gerekli. Bu konuda yardımlarınıza ihtiyacım var. İlk iş kitaplığımı düzenleyerek, altta kalmış kitapları tekrar gün yüzüne çıkartmak.  

Yeniliklere açık olacağım ve internette yayınlanan roman, hikaye vb. çalışmalara göz atacağım ve blogta da onlara yer vereceğim. Wattpad'i kastetmiyorum. Google Play'de çok başarılı kitaplar olduğunu fark ettim. Oralara dalabilirim. Özellikle öykü okumak istiyorum.

Film köşesi açabilirim, çok aktif bir köşe olmasını düşünmüyorum, ama beni etkileyen bazı filmleri sizlerle paylaşmak çok istiyorum. Eskiler bilir, benim Cumartesi İlk 10 etkinliğim vardı. Onu tekrar yapıp yapmama konusunda gerçekten kararsızım.

Yeni yıl hepimiz için bol kitaplı geçsin.


6 yorum:

  1. Blogun yeni tasarımı çok hoş ^^ Gerçi ben eski halini de seviyordum ama böyle ferah ferah daha bir güzel olmuş hayırlı olsun. Cumartesi İlk 10'u severek takip eden biri olarak o kararsızlık hiç hoşuma gitmedi :/ Keşke yapsan ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim. Ve etkinlik hakkında bunu diyen ilk kişi olmadığın için yapma fikrine daha çok yaklaştığımı belirtmek isterim. = )

      Sil
  2. Aa cumartesi ilk 10'ları ben çok seviyordum yahu =)
    Yeni tasarımı da güle güle kullanın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O zaman konu başlığı düşünüyorum. = )

      Teşekkürler.

      Sil
  3. Merhabalar, blogunuzu periodic library sayesinde keşfettim ve çok seveceğimi düşünüyorum ^^ Tasarımınızı da ayrıca çok beğendim. Sakıncası yoksa hangi şablonu kullandığınızı sorabilir miyim?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Övgüleriniz için teşekkürler. İnternet üzerinden bulduğum bir şablon. Tabi kendime göre küçük değişiklikler gerçekleştirdim.

      Sil