24 Eki 2013

Kasım 2013'te Çıkacak Kitaplar

Kasım ayında ülkemizde ve yurt dışında çıkacak kitaplara göz atalım. Liste ağırlıklı olarak genç yetişkin edebiyatı kitaplarından oluşuyor. Önce yurt dışı;


Melek Üçlemesi'nin son kitabı Angel Fever kasım ayında raflarda. Ülkemizde DEX etiketi ile çıkan kitap oldukça popüler bir seri. Son kitabın kapağında göz kamaştırıcı. Yine ülkemizde DEX etiketi ile çıkan Meleğin Düşüşü kitabının devamı olan World After serisini ikinci kitabı olarak kasım da raflarda olacak.

Melek Sözleşmeleri serisinin son kitabı olan Sentinel kasım ayının ikinci günü raflardaki yerini alacak. Kapak tasarımı hayranlar tarafından diğer kitaplarla karşılaştırınca sönük kalmış yorumları yapılmıştı. Ancak bu kapak serinin sonu için uygun olabilir. Popüler distopya serilerinden biri olan Legend'in son kitabı Champion'nun ülkemizdeki durumu hakkında hiç bir bilgi yok. Seri yurt dışında kasım ayı ile beraber son bulacak. 


Ülkemizde Artemis etiketi ile çıkan Kanbağı serisinin 4. kitabı The Fiery Heart aynı zamanda Tanrıça'nın Testi adlı popüler serinin yazarı olan Aimee Carter'ın yeni serisinin ilk kitabı Pawn da raflardaki yerini alacak. Aimee Carter kitapları Ephesus Yayınları tarafından ülkemizde çıkıyor. Yayınevinin yazarın yeni kitabı için bir çalışması olup olmadığı hakkında bir bilgi şu anlık yok. 

Ülkemizde gelecek olursak Erginlik serisinin ikinci kitabı Caliban'nın Savaşı raflarda göreceğiz. Ülkemizde de çok satanlarda gördüğümüz Lux serisinin 4. kitabı Köken adıyla raflarda olacak.

1 yorum: