29 Tem 2012

Yaban Avı - C. E. Murphy - Kitap Tanıtımı


Ephesus Yayınlarıyla Türk okurlarla buluşan Yaban Avı mitolojiyi içinde barındıran bir kitap. Ephesus Yayınlarının Temmuz ayında çıkardıkları kitap, benimde okumak istediklerimden.


Kitabın Adı: Yaban Avı
Orjinal Adı: Urban Shaman
Yazar        : C. E. Murphy
Seri           : -
Tür            : Fantastik
Yayınevi    : Ephesus


Arka Kapak


Yarı Kızılderili, yarı Kelt asıllı olan Joanne Walker, emniyet müdürlüğünde araba tamircisi olarak çalışan bir polis memurudur. Annesinin cenazesinden dönerken, içinde bulunduğu uçak iniş yaptığı sırada, aşağıda yaşanan sıra dışı bir kovalamacaya şahit olur penceresinden ve iner inmez olay yerine gider. Kovalanan kadının peşindekiler, Keltlerin efsanevi Boynuzlu Tanrı’sı Kernunnos ve Yaban Avı’dır.


Boynuzlu Tanrı Kernunnos ile oğlu Avcı Herne arasında kadim zamanlardan kalan bir ihanet vardır. Yeni edindiği şaman güçlerinin yardımıyla Kernunnos’u ve yarı tanrı oğlunu alt edebilecek midir?

"Sık dokunmuş hikâyesi ve yüksek temposuyla Murphy'nin son eseri modern ve kadim büyünün neredeyse kusursuzlukla iç içe geçtiği bir dünyaya sahip. Çağdaş fantastik kurgu hayranları, heyecan verici bu yeni serinin ilk kitabından mutlaka keyif alacaklardır."

-Romantic Times-

5 yorum:

  1. Bi sey sorcam. " C.E. Murphy "nin nasil okundugunu biliyor musun? Cunku ben onu yazildigi gibi okuyorum.:D ve herkes bana guluyo.:( o yuzden hala bu kitabi alamadim.:(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Malasef bilmiyorum ama eğer nasıl okunduğunu bilmiyorsan yazıldığı gibi okunmak en mantıklı olanı.

      Sil
  2. Bu kitabi okudunuz mu?? Ben bu kitabi dun aldim (kitabin adini ve yazarini bir kagida yazip, yanina baska kitaplari yazdim ve kitapciya verdim). =) Kitaba bugun basladim ve su an 46. sayfadayim. Bu kitap cok akici ve cook guzell. Su anki kahramanim Joanne Walkingstick. Bayildim bu kitaba... Neden bayildim? Cunku ben hem fantastik hem polisiye-gerilim sevenlerdenim. =) Cok hos bi kitap. Bu kitabi herkese oneririmm.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benimde rafımda duruyor, ama daha okumak kısmet olmadı... Mutlaka başlayacağım. Teşekkürler...

      Sil