9 Eyl 2014

Haber: Eylül 2014'te Çıkacak Kitaplar

Eylül 2014'te çıkacak kitaplara bir göz atalım. Bu ay oldukça iyi kitaplar bizlerle buluşacak. Gerek yeni kitaplar gerekse serilerin devam kitapları raflarda olacak. Yurt dışında eylül ayı kitapları şöyle.

The Jewel yeni bir serinin ilk kitabı. Kapağı nedendir bilmem ama bana Beni Seç serisini çağrıştırdı. The Infinite Sea ise 5. Dalga kitabının ikinci kitabı. Eylül'ün 16. günü raflarda. Bu tarihten sonra ülkemizde kitabın yayın haklarını elinde bulunduran Pegasus Yayınları'na baskı yapabilirsiniz.

 Holly Black ve Cassandra Clare. Yabancı olmadığımız iki yazar. Yeni bir seri başlatıyorlar. Cassandra Clare'nin Ölümcül Oyuncaklar dünyasından çıkması sevindirici. DEX'ten çıkan Cam Şato kitabının serisi yurt dışında 3. kitabı yayınlandı.
Nefes kesici iki kabak. Özellikle Jackaby kapağına hayran kaldım. The Perilous Sea serisinin ikinci kitabı.
Lauren Oliver tanıdığımız bir yazar yeni kitabı için hazır. Serinin ikinci kitabı olan In A Handful Of Dust eylül de geliyor.

Ülkemizde ise;
Pegasus yayınları bombayı patlattı! Merakla çıkmasını beklediğimiz kitabın yayın hakları meğer Pegasus Yayınları'ndaymış. Kitabı önümüze sundular bile. 

 Kayıp Element serinin takipçileri için çıkıyor. Konusunu olduğumda okuma listeme giren Köpeklere Fısıldayan Çocuk, Pena etiketi ile raflarda olacak.

 Martı yayınları Geri Sayım hayranlarını fazla bekletmeden Son Beş Gün adlı ikinci kitabı çıkarıyor. Umberto Eco'nun bir kitabı daha Türkçe'ye kazandırıldı.

 Tess Gerritsen hayranları Hasat çıkıyor. DEX'in Karanlık Sular adlı kitabın devam kitabı raflarda olacak.

1 yorum:

  1. Heir of fire kapağına bayıldım :D Gerçi ilk iki kitap da benzer kapağa sahip ama nedense onları sevemiyorum. Hasatı da ilk defa gördüm. Güzel kapakmış (Y)

    YanıtlaSil