30 Nis 2014

Haber: Mayıs 2014'te Çıkacak Kitaplar

Mayıs ayının gelmesiyle yeni kitaplar da geliyor. İşte yurt dışı kapakları:
Kami Garcia ve Margaret Stohl'in tekrar bir araya gelip Muhteşem Yaratıklar'daki Ripley ve Link ile ilgili bir kitap çıkardılar. Çok sevdiğim Muhteşem Yaratıklar'a yakışacak bir yan seri olur umarım. Ölümcül Oyuncaklar'ı duymayan yoktur. Seri, yan serilerle birlikte aldı başını gidiyor. Seri City of Heavenly Fire ile son buluyor. 
Blood Red Road'ı daha ülkemizde göremeden serinin üçüncü kitabı Dust Lands çıkıyor. Serinin hakları Ephesus Yayınları'nda. Merak içinde bekliyorum bu distopya serisini. Bir başka distopya olan The One, Beni Seç serisinin son kitabı. Mayıs ayında yurt dışında çıkıyor ülkemizde ise Haziran ayında raflarda görecekmişiz.

After The End, ülkemizde de tanınan Amy Plum'un yeni serisinin ilk kitabı. Free To Fall ise Harper Teen etiketi ile raflarda olacak.
Geçtiğimiz aylarda ülkemizde boy gösteren Sınırları Zorlamak kitabının serisi yurt dışında son buluyor. Serinin 4. ve son kitabı olan Take Me On yurt dışında çıkıyor. Bir başka son bulan seri ise Of Neptune.
Savage Drift, Renegade ve Rebel'de mayıs ayında boy gösterecek.

Yurt dışından sonra şimdi ülkemiz.
Cadıları anlatan ve beni heyecanlandıran Bela, DEX etiketi ile boy gösterecek. Assassin's Creed, Epsilon etiketi ile ülkemiz raflarında kendini gösterecek.
 Martı Yayınları bizi çok beklenti. Gölge ve Kemik'in 2. kitabı Siege and Storn 15 Mayıs'ta raflarda. Philip Pullman'nın bir eseri daha İthaki Yayınları sayesinde dilimize kazandırıyor.
 
 Jack London'ın Gizemli Yolculukları, Altın Kitaplar ile çıkarken Pegasus Yayınları da Demir Kız ile okuyucuları ikinci kitap için bekletmiyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder