26 Nis 2016

Haber: Mayıs Ayında 3 Popüler Serinin Devam Kitapları Çıkıyor!(+Bonus)

Mayıs ayında kitap dünyasında neler olacak diye gezerken karşıma çıkan ve hiç yabancı olmadığımız üç serinin devam kitaplarının bizlerle buluşacağını fark ettim.

  • The Last Star - Rick Yancey
  • The Crown - Kiera Cass
  • A Court of Mist and Fury - Sarah J. Maas

5. Dalga Serisinin final kitabı olan The Last Star mayıs ayının sonlarına doğru yurt dışında raflarda olacak. Ülkemizde hatırı sayılır bir okur kitlesi olan serinin takipçileri için umarım güzel bir son olur.

The Crown, ilk iki kitabını okuduğum Beni Seç serisinin 5. kitabı. DEX'ten çıkan ve ilk kitapları ülkemizde de ilgiyle okunan serinin son kitabı. 

Çalışkan yazarlardan olan Sarah J. Maas, ülkemizde çok fazla okunmasa da oldukça popüler genç-yetişkin yazarlarından. Özellikle kendi kategorisinde Goodreads ödüllerinde gözüme çok sık çarpıyor. Ayrıca ülkemizde yayıncısı olan DEX'in yazarın ilk serisi olan Cam Şato serisi ile çok fazla ilgilenmediğini düşünüyorum.

BONUS!
Deli gibi mitolojiden beslenen Rick Riordan'nın yeni serisi The Trials of Apollo'nun ilk kitabı The Hidden Oracle mayıs ayında raflardaki yerini alacak. Fantastik edebiyatın olmazsa olmaz konularından olan mitolojiyi sevenlere duyrulur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder