3 Oca 2015

Cumartesi İlk 10: 2015 Kışında Okumayı Planladığım Kitaplar

Bu tür okuma listelerine uymakta zorlansam da, yapmaktan çok zevk alıyorum. Bu kış hangi kitapları okumayı planlıyorsunuz? En çok okumak istediğiniz 10 kitabı yazmanızı tavsiye ediyorum. Benim listeme geçmeden önce katılmak istersen blogunda veya sosyal medya hesabında listeni oluştur ve formu doldur. Katılımcıları yazının sonundaki listede linkleri ile görebilirsiniz. Herkese iyi eğlenceler!

İşte benim listem:
1. Derin Sularla Şeytan Arasında - April Genevieve Tucholke
2. Ana Karargah İstanbul - Şevket Devrim
3. Odd ve Ayaz Devleri - Neil Gaiman
4. Alice Harikalar Diyarında - Lewis Carroll
5. Bülbülü Öldürmek - Harper Lee
6. Laura Aventerra'nın Sırrı - Peter Freund
7. Değişim - Yasemin Galenorn 
8. Zehir Ustası - Maria V. Snyder
9. Büyü Ustası - Maria V. Snyder
10. Ateş Ustası - Maria V. Snyder

Şu ana kadar katılanlar: 
1. Vampirella @ VampirellanınGüncesi
2. Melis @ Kördüğüm Hayaller
3. Kitap Tiryakisi @ Kitap Tiryakisi
4. Sinem Aka @ Ejderha Kütüphanesi
5. Part Of The Book @ Part Of The Book
6. Sıra Sizde!

9 yorum:

  1. Alice ve Zehir Ustası! Çok beğeneceksin bunları. = )

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Alice, kitaplığın alt tarafında kalmış bir kitaptı. Ne zaman okuyacağımı bende bilmiyordum. Geçenlerde Tim Burton'nun filmi olan Alice Harikalar Diyarında'yı izledim ve okuma isteği duydum. = )

      Sil
  2. Derin Sularla Şeytan Arasında benim listemde de var :) Kapağına ayrı bir bayılıyorum ^^

    YanıtlaSil
  3. Aaa, Laura Serisi'ni okuyacak birini görüyorum! Çok şaşırdım çünkü nedense bu seriyi çok ama çok kişi biliyor. Okuyan blogger bile çok az gördüm. Benim eskiden okuduğum ve bayıldığım bir seridir, çok sevindim. Yorumunu bekliyorum. :) Ben listelere pek uyamam, kısıtlanmış hissederim ve uyamayınca da daha çok üzülürüm ama yine de yapmayı planlıyorum bunu. Bayadır unuttuğum bloguma da dönüş için vesile olur, senin seçtiğin kitaplar da çok güzel. :) Bülbülü Öldürmek, benim de uzun zamandır aklımda olan bir kitap ama hem alamadım hem de onu okumak için ayrı bir kafa yapısı gerek sanırım.. DSŞA da ilgimi çekiyor ve bu yıl okumadığım Neil G.kitaplarını okumak benim de isteğim. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende listelere uymayı pek sevmiyorum. Ama bazende hoşuma gidiyor. Dengesiz oluşumdan olsa gerek. = ) Laura, oldukça uzun süredir elimde. Geçenlerde senin söylediğin lafı başka bir kullanıcıda okudum. O da çok sevmiş. Bakalım. Umarım okurum. = ) Bülbülü Öldürmek, Muhteşem Yaratıklar'da geçiyordu. Ethan okumayı seviyordu. Oradan aklımda kaldı ve listeme dahil oldu. Öncelikli kitaplardan. = )

      Sil
  4. Bülbülü Öldürmek, Ateş Ustası, Derin Sularla Şeytan Arasında... Benim de listemde var bunlar :) Ben Bülbülü Öldürmek'i çok fazla kitapta gördüm, sürekli adı geçiyor. İnsan ister istemez merak ediyor :)

    YanıtlaSil
  5. Çoğunu yeni görüyorum. Bir araştırayım.

    YanıtlaSil
  6. Çoğunu yeni görüyorum. Bir araştırayım.

    YanıtlaSil