6 Şub 2013

Keşfedilecek Kitaplar: 1. Bölüm

VampirellaninGuncesi blogunda başlayan ''Keşfedilecek Kitaplar'' bölümü geri planda kalmış kaliteli kitapları ön plana çıkaracak bir bölüm. Böyle bir çalışmanın başlaması tüm okurlar için çok iyi oldu ve mutlaka devamı gelmeli. İşte benim araştırmalarım sonucu ortaya çıkan kitaplar:


Peri Savaşları by Herbie Brennan 

Hem yurt dışında hem Türkiye'de çok uzun zaman önce çıkan kitap 426 sayfadan oluşuyor ve 5 kitaplık serinin ilk kitabı. Ayrıca ikinci kitapta Türkiye'de Mor İmparator adıyla çıkmış durumda.

Laura Aventerra'nın Sırrı - Peter Freund

Fantastik/Genç-Yetişkin romanlarından olan kitap 7 kitaplık serinin ilk kitabı. Serinin ilk 6 kitabı Türkçe'ye çevrildi. 

Lanetli: Batının Kötü Cadısı - Gregory Marguire

Yurt dışında 1995 yılında Türkiye'de 2006 yılında çıkan kitap şu an tükenmiş durumda. Ancak kitabı ilgi artarsa yayınevi bir basım daha yapabilir diye düşünüyorum. Kitap 281,116 kişinin GoodReads üzerinden değerlendirmesi üzerine 3,43 ortalamaya sahip. Özellikle kapak tasarımıyla kitap insanı kendine çekiyor.

Sizde blogunuzda bu konu hakkında yazabilir. Hem VampirelleninGüncesine hemde bu postun altına link atabilir ya da aklınızdaki kitapları direk yorum olarak not düşebilirsiniz.

5 yorum:

  1. Son kitap çok güzel görünüyor yahu, tükenmesin :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Malasef online satış sitelerinde bile bulamıyoruz.

      Sil
  2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  3. Merhabalar Akın Kardeşim,
    Senden bir ricada bulunacaktım. Acaba blogunda slayt kodunun kopsanını orsselim@gmail.com adresine gönderebilir veya nereden bulduğunu yine bu e-mail adresine yazabilir misin?
    Sevgilerle,
    Selim ÖRS

    YanıtlaSil
  4. Selam, mim haberi vermeye geldim :)))

    http://fightiingg.blogspot.com/2013/02/liebster-blog-award-mim1.html

    YanıtlaSil