21 Ağu 2014

Hikaye Yorumu: Kahvekolik - Derya İmer Aydınlık

Son günlerde oldukça fazla hikaye okuyorum. Gerek internet üzerinden gerekse basılı olarak. Hoşuma gidiyor ve bir devamlılık kazanmak istiyorum. Devamlığı bloga yansıtarak kazanabileceğimi düşündüm.

9 Ağu 2014

Haber: Dresden Dosyaları Serisi 5. Kitap Geliyor

16 kitaplık dev bir seri olan Dresden Dosyaları'nın 5. kitabı Ölüm Maskeleri ismi ile raflarda boy göstermeye hazırlanıyor. 15.08.2014 tarihinden itibaren raflarda olacak kitap, internet sitelerinde şimdiden yer almaya başladı. Kitabın fiyatı 32 TL. Diğer dört kitabı göre oldukça yüksek bir fiyat. Artık hesabınızı ona göre yaparsınız. 

Kitap Yorumu: Karanlığın Kızı - Kelly Keaton

Yalnızlık duygusu ile yaşayan ve aitlik isteyen bir kız Ari. Farklı dış görünüşü dikkat çekiyor. Üvey ailesinin yanından ayrılıp nereden geldiğini, nereye ait olduğunu öğrenmek için yola çıkıyor. Yolculuk sırasında annesinden bir mektup alıyor. Annesi kaçmasını istiyor. Ama Ari kaçamıyor. Aksine kaçması gereken yere doğru sürükleniyor.

Yeni bir şehir. Eski binaların arasında yeniden kurulan New 2, 9 aile tarafından yönetiliyor. Kendi içine kapalı ve farklı insanları barındıran bir şehir burası. Ari burada ne olduğunu bulmak için çok uğraşacak. 

8 Ağu 2014

Türkçe Edisyonu Hazır: The 100

The 100 için iki farklı yazı yayınlamıştım. İki yazıda oldukça büyük ilgi gördü. Şimdi bu kitap hakkında yeni bir habere ulaştım. Sizlerle paylaşmasam olmaz.